Access Bars

Access Bars är grundbehandlingen inom Access Consciousness som är ett helt spektra av olika verktyg och processer. Alla dessa verktyg och processer finns där som en hjälp för dig att på ett medvetet plan få tillgång till allt det du undermedvetet redan vet.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller haft om något. Det kan handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp etc.
Under behandlingen där du ligger ner på en brits och bara tar emot, berörs dessa punkter med en lätt beröring. När de berörs hjälper det till att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Det krävs inget av dig mer än att du tar emot.
Det brukar uttryckas som att när man fått Bars känns det i sämsta fall som att man fått en skön massage och i bästa fall förändras hela livet.

Exempel på vad Access Bars kan vara bra för:

– Reducerar stress och minskar tankebrus
– Ger din kropp större lätthet och glädje
– Hjälper dig att sova bättre och vakna upp utvilad och full av energi
– Lindrar besvären vid ADHD exempelvis genom att stärka fokus och koncentration.
– Hjälper barn och vuxna att koncentrera sig och prestera bättre inför skolprov
– Ger avslappning på djupet
– Skingrar mentala, emotionella, fysiska blockeringar som håller dig fast
– Frigör utrymme och skapar nya möjligheter i ditt liv
– Och så mycket mer!

Min egen upplevelse av Bars är att behandlingen ger en mycket skön avslappning och efteråt känns det som att huvudet är helt rent från stress eller röriga tankar. Det känns bara rent och skönt.
När jag började ta emot barsbehandlingar och hålla kurser vände hela mitt liv. Jag kunde se möjligheter där jag innan bara sett hinder. Jag hade helt plötsligt modet att göra förändringar jag länge velat göra men inte sett hur det skulle gå till.

Jag ser livet annorlunda nu än jag gjorde innan jag kom i kontakt med Access Consciousness och Access Bars. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Jag känner mig som mer space, mitt sinne är öppnare och jag vet saker jag logiskt sett inte skulle kunna ha en aning om. Jag vet när människor är sanna och inte. Jag har lättare att ta beslut och att följa min egen inre röst även när den säger något som rent logiskt sett känns fel. Det är som att jag inte längre kan gå emot min egen sanning utan att stöta på patrull.
Jag är ganska övertygad om att du också kommer att uppleva en stor förändring i dig själv och ditt liv om du kommer till mig och tar emot barsbehandlingar kontinuerligt. Man kan få stora förändringar efter en gång men oftast är det bästa att gå kontinuerligt eftersom våra processer hela tiden pågår och ju snabbare vi släpper de föreställningar, programmeringar, blockeringar som hämmar vårt energiflöde, ju lättare och härligare blir våra liv.

Vad mer är möjligt?!

Skicka mig ett mail om du vill  boka en behandling. Denna behandling måste göras IRL och för tillfället finns jag i Stockholm.

”Medvetenhet omfattar allt och dömer inget” – Gary Douglas, grundare av Access Consciousness™.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.