Transformativ session – online/telefon/IRL

Under en transformativ session kommer du att komma i kontakt med delar av dig själv som du kanske innan inte varit i direkt kontakt med. Det innebär att vi tillsammans går in för att möta det som finns inom dig och som du nu är redo att frigöra dig ifrån. Det kan handla om gamla beteendemönster, tankemönster eller trauman som har funnits där eftersom du har behövt dem men som nu har spelat ut sin roll.

När du kommer till mig gör du det eftersom du är redo att ta din själsliga utveckling till nästa nivå. Du har antagligen provat en del olika vägar för att komma i kontakt med din egen kärna. Du har kanske en känsla av att livet kan vara mer än vad det är och att det är något som håller dig tillbaka. Eller du kanske har en situation i livet där du inte ser klart hur du ska komma vidare. Det kan även handla om en specifik situation som en relation som trasslar, en jobbsituation som inte känns bra, eller så är allt i ditt liv bra och du vill nu satsa på dig själv och ta din egen utveckling till nästa nivå.
Det kan även handla om djupa sår som behöver renas och läka.
Hur vårt samtal utspelar sig är olika från person till person och från tillfälle till tillfälle. Det är du, din själ och din energi som styr samtalet. Jag följer energin och leder dig dit där du behöver vara för att den transformation du söker och behöver ska ske.

Ibland räcker det med en transformativ session för att du ska komma igenom till din nästa nivå. Ofta är det bästa att fortsätta med kontinuerliga sessioner under en tid.

Hur går en transformativ session till?

Som sagt så är det olika från gång till gång och från person till person. Jag har en hel låda full med olika verktyg som jag använder för att bidra till din expansion. Det kan vara allt ifrån ett lyssnande fullt närvarande öra, vilket är ett av de starkaste läkningsverktyg vi har, till att jag vägleder dig med hjälp av min medialitet till att jag utför en form av eterisk kirurgi där jag hjälper dig att frigöra olika former av blockerad, stagnerad energi från ditt energifält.
Ibland ger jag övningar som du kan göra mellan våra samtal och ibland är det bästa att du bara är närvarande i våra sessioner och sedan låter livet sköta det som ska skötas mellan gångerna vi hörs/ses. Jag dömer ingen och har inga föreställningar om hur en session ska se ut. Din själ vet exakt vad som behövs och du och jag följer med och gör de vi blir ombedda att göra.

Jag har självklart tystnadsplikt. Allt som händer under en session stannar där.

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett transformativt samtal är ett samtal där jag med hjälp av min medialitet, min samlade erfarenhet och mina olika energihealingstekniker leder dig genom de föreställningar och blockeringar som sitter i vägen för att du fullt ut ska kunna vara ditt autentiska jag och leva det liv du drömmer om. Jag följer energin och hjälper dig att frigöra den energi som finns i och runtomkring dig och som inte längre resonerar med den du egentligen är och med din sanna väg. Jag lyssnar på dig och leder dig dit du behöver vara för att se klart och kunna göra de val som ger dig det liv du önskar. Vi löser upp gamla energikoder och öppnar upp för nya som fungerar som frön i ditt energifält. När du tar emot dem börjar de växa och blir till slut en blomma av den sort du önskat dig när du sådde ditt frö.

Du kan beställa ett transformativt samtal när du till exempel vill utvecklas personligt och/eller andligt, när du har det trassligt i någon av dina relationer, när du står i ett vägval och inte vet vilken väg du ska välja, när du känner att du sitter fast och vill ha förändring. Du kan med stor fördel välja att boka återkommande samtal då detta ger en kontinuitet och gör att din process går lättare och mer smidigt. På grund av att jag ser vinsten i det kontinuerliga samtalet ger jag en fin rabatt till den som efter första samtalet väljer och bokar återkommande samtal.