Workshop Livingroom Painting Online

Abstrakt målning i akryl rosa och orange med ansikte i mitten

Är du sugen på att måla?
Intresserad av personlig utveckling?
Skulle det kännas kul att kombinera de två?
Känner du att du skulle vilja göra detta och ändå vara hemma i din egen miljö?
Då är denna helg online för dig.

Det spelar ingen roll om du aldrig målat innan eller om du är etablerad konstnär. Vi kommer under denna workshop att måla oss genom våra själsliga snår utan krav på prestation.

Jag kommer att guida dig genom olika meditationer som ger vinkar om vad som händer inom dig och sedan målar du det du upplevt. Det kan vara bilder, färger eller känslor som visar sig för dig. Resultatet av din målning är inte viktigt utan det vi vill komma åt är det kreativa flödet och att se oss själva ännu lite tydligare.

Detta är en workshop för dig som känner en längtan efter att uttrycka dig och en önskan om att öppna upp mer av vem du egentligen är. Ingen prestation, ingen stress, inga krav. Bara ett skönt avslappnat umgänge med färger, dukar, penslar, pennor, papper och vänner online. Du kanske till och med finner nya onlinevänner under workshopens gång ❤

Vid dagarnas slut kommer möjligheten finnas att samlas och titta på varandras målningar och hjälpas åt att tolka vad de skulle kunna visa. Vill man inte visa sin målning för någon annan är det helt ok. Var och en äger sin egen målning och sin egen process. Jag kommer finnas med er för att bolla tankar, känslor, funderingar kring målningen.
Vad jag inte kommer att göra är att tala om hur du ska göra och inte göra om du inte själv frågar. Detta är fri målning och inget är rätt eller fel vilket även betyder att vem som helst kan delta. Det spelar ingen roll om du målat innan eller inte. Det spelar heller ingen roll om du mediterat innan eller inte. Vi tar allt i den takt flödet säger och allt blir som det ska.

Jag har ett schema för workshopen och det är delvis flexibelt vilket innebär att vi kan forma dessa dagar till viss del utifrån vad gruppen vill ha och behöver.

Du behöver ha material hemma som tillåter dig att uttrycka dig fritt. Du kommer att få en lista när du anmäler dig på rekommenderat material.

För dig som är intresserad av att gå djupare in i din process eller känner att du vill frigöra dig från sådant som hindrar dig i livet och vet med dig att denna helg inte räcker till, för dig finns ett paketerbjudande som inkluderar denna helg. Om det låter spännande, skicka ett PM så får du info.

Välkommen!!